Tejszínes zabkorpa recept

Tejszínes zabkorpa

A Tejszínes zabkorpa hozzávalói

  • 0,3 l tejszín
  • 2 dl víz
  • 40-50 csepp édesítőszer
  • 4 evőkanál zabkorpa

A Tejszínes zabkorpa elkészítése

A tejszínt, és a vizet felmelegítjük, a forrásban lévő folyadékhoz hozzáadjuk a zabkorpát. Főzés közben az édesítőszerrel és a sóval ízesítjük, majd megfelelő keménységűre főzzük. Tálaláskor fahéjjal vagy kakóval ízesíthetjük.

?dess?g, desszert recept, receptek listája, több ?dess?g, desszert az oldalon

Édesség, desszert

Kakaós palacsinta

recept, receptek, nálunk hogy készül a Kakaós palacsinta.
Édesség, desszert

Kakaós túró

recept, receptek, nálunk hogy készül a Kakaós túró.
Édesség, desszert

Kvircedli

recept, receptek, nálunk hogy készül a Kvircedli.
Édesség, desszert

Pazar túrós palacsinta

recept, receptek, nálunk hogy készül a Pazar túrós palacsinta.
Édesség, desszert

Tejszínes zabkorpa

recept, receptek, nálunk hogy készül a Tejszínes zabkorpa.