Túra leírások

/Túra, túrázás

Ingyenes LiteCoin, LTC ingyen, LiteCoin bányászat

LiteCoin bányászat, ingyenes LTC szerzés

Ingyenes LTC lehetőségek, weboldalak, ingyen Litecoin

Ingyen pénzszerzés, a LiteCoin gyűjtés

1. lépés: LiteCoin számla (wallet) nyitása

Van lehetőséged egy saját gépen futó kliens programmal nyitni LTC számlát, de érdemes lehet kezdésnek a online, a webről elérhető számlával kezdeni. Egy ilyen megbízható lehetőség a https://instant-e.com/index.php?r=site/register oldal. Az email címünk és egy jelszó segítségével regisztrálhatunk, és már meg is kaphatjuk a Litecoin tárcánk (ez egy azonosító számsor, ehhez hasonló: LUwZgEWeA6sQuoUwyP7hKtxkesiRioTSZJ). Innentől rendelkezünk egy Litecoin tárcával, gyűjhetjük rá a litecoin darabokat, vagy az ingyenes LTC darabokat.

2. lépés: Ingyenes LiteCoin gyűjtögetése

Az oldalon felsorolunk pár általunk is használt ingyenes LTC gyűjtő weboldalt. Ide a legtöbb helyre csak a LiteCoin Wallet címünk kell megadni, egy captcha kódot és már gyűlik is a LTC. A Kifizetési küszöböt elérve a számlánkra utalhatjuk az összeget.

3. lépés: LiteCoin bányászat

A bányászat egyik lehetősége, hogy csatlakozunk egy LTC pool-hoz, és ott bányászunk. Én jelenleg a LTC Rabbit

poolban bányászok viszonylag sikeresen (a viszonylat gépem lehetőségéhez képest). A LiteCoin Pool-hoz egy egyszerű regisztráción keresztül csatlakozhatunk, kifizetési nem szükséges a LiteCoin Wallet címet beállítani.

Az LTCRabbit GettingStarting részében megtalálhatjuk a megfelelő bányászathoz szükséges programot. Amit a bányászathoz optimalizálva kapjuk kézhez. Ezt elindítva a számítógépünk szabad erőforrásait rendelkezésre bocsátva, mikozben alszunk, termeli a programunk az LTC-t.

Ingyenes LTC, ingyen LiteCoin

Ingyenes LiteCoin szerzése lehetőségek.

Coins-e.comBitcoin iconPénzváltóDigital Currency Exchange PlatformArany csillagArany csillagArany csillagArany csillagArany csillagArany csillagArany csillagArany csillagArany csillagEzst csillag
Free LTCLitecoin iconBármikor, folyamatosan30000 uLTC60000 uLTC0.2 LTC-Még nem szedtem össze a kifizetési küszöbhöz szükséges LTC-t.
Ingyen LTCLitecoin iconÓránként224 uLTC350 uLTC-Még nem kaptam kifizetést. Most van folyamatban.
Rena LTC FaucetLitecoin iconÓránként0.02 mLTC2 mLTC10 mLTCMinden napTöbb kifizetést kaptam. Kb. 1-2 hét alatt el lehet érni a LiteCoin kifizetési küszöböt.
LiteCoin FaucetLitecoin iconÓránként1 uLTC5 uLTC15000 uLTC-Feladtam. Egy év alatt lehet a minimum kifizetési szintet elérni. Akkor is a nagy részét elveszíted utalásként.
Litecoin FaucetLitecoin iconBármikor, folyamatosan2 uLTC3 uLTC100000 uLTC-Megjött az Ingyen LTC. Nincs korlátozva a látogatások száma, így viszonylag könnyen elérhető a kifizetési küszöb. Annyit kell várni, hogy másik 9 játékos is elérje.
LiteCoinerLitecoin iconNaponta1600 uLTC2500 uLTC100000 uLTC-Történt kifizetésem. Ha naponta vissaztérsz 2x szorzóig felmegy a bonusz, és kb. 2 hét alatt összejön a kifizetés.
Litecoin MoonLitecoin iconBármikor, folyamatosan20000 litoshi/óra30000 litoshi/óra100000 uLTC-Megjött az Ingyen LTC. Nincs korlátozva a látogatások száma, így viszonylag könnyen elérhető a kifizetési küszöb. Annyit kell várni, hogy másik 9 játékos is elérje.
LiteCoin CheckinLitecoin iconFolyamatosan, 5 percenként0.0002 LTC0.1 LTC100000 uLTC-.

Ez az ingyenes LiteCoin nem működik!

LTC 4 YOULitecoin iconÓránként1 uLTC50 uLTC800 uLTC-Még nem kaptam kifizetést. Most van folyamatban.

LiteCoin jelzés, méret, érték

EgységMegnevezésMéret, érték [LTC]
LTCLitecoin1
dLTCDecilitecoin0.1
cLTCCentilitecoin0.01
mLTCMillilitecoin0.001
uLTCMicrolitecoin0.000001

LTC = 0.000001 mLTC = 0.00000001 LTC