Túra leírások

/Túra, túrázás

PHP alap statikus referencia munkim

A weboldal kszts trtnhet statikus, vagy dinamikus mdszerrel a feladat jellegtl fggen. ltalban a weboldal, weblap, honlap kifejezssel egy statikus, teht lland tartalm website megjelenst rtjk. A webshop, ebolt, eshop s sok egyb fantzianvvel elltott dinamikus programozst kvn portl, vagy webruhz jelleg oldalak vltoz tartalmat jelentenek meg.

Statikus weblap alatt azt rtjk, hogy a tartalom egy bemutatkoz oldal, egy lland informci, semmilyen kls hats eredmnyeknt nem vltozik meg. Termszetesen ezeknl az weboldalaknl is lehet nmi vltozs, de akkor azt pl. javascript (mint dinamikus megolds) segtsgvel lehet megoldani. Ennek a nagy htrnya, hogy az internet biztonsg hinya miatt sokan letiltjk/letiltottk mr a bngszjkben a javascript futtatst.

Dinamikus weblapnak, weboldalnak azon siteokat rtjk, amelyek valamilyen kls informci hatsra vltoz tartalommal rendelkeznek. Erre egy kzenfekv plda az internetes webruhz kszts. Ekkor ltalban egy adatbzisbl vett informcikat, termkeket jelentnk meg. Ezzel biztostjuk, hogy folyamatosan s egyszeren lehessen az oldal tartalmt vltoztatni.

Neunet Bt. weboldala

www.neunet.hu

2006-tl Neunet Bt. weboldal s webruhz kszts

2008 Fitt and Art tnccsoport weboldala

www.fittandart.hu

2008 Fitt and Art tnccsoport weboldala

Dzs-z.hu

www.dzs-z.hu

2005-tl a sajt weboldalam. Jelenleg a 4. vltozat

Neunet Bt. ingyenes ingatlan hirdetsi weboldala

ingatlan.neunet.hu

2010-tl Neunet Bt. ingyenes ingatlan hirdetsi weboldala

A Zebrasoft Kft. weboldala

www.zebrasoft.hu

2007-tl Zebrasoft Kft. weboldala. Vonalkdtechnika, pnztrgp.