Statikus weboldal készítés referencia munkáim

A weboldal készítés történhet statikus, vagy dinamikus módszerrel a feladat jellegétől függően. Általában a weboldal, weblap, honlap kifejezéssel egy statikus, tehát állandó tartalmú website megjelenést értjük. A webshop, ebolt, eshop és sok egyéb fantázianévvel ellátott dinamikus programozást kívánó portál, vagy webáruház jellegű oldalak változó tartalmat jelenítenek meg.

Statikus weblap alatt azt értjük, hogy a tartalom egy bemutatkozó oldal, egy állandó információ, semmilyen külső hatás eredményeként nem változik meg. Természetesen ezeknél az weboldalaknál is lehet némi változás, de akkor azt pl. javascript (mint dinamikus megoldás) segítségével lehet megoldani. Ennek a nagy hátránya, hogy az internet biztonság hiánya miatt sokan letiltják/letiltották már a böngészőjükben a javascript futtatását.

Dinamikus weblapnak, weboldalnak azon siteokat értjük, amelyek valamilyen külső információ hatására változó tartalommal rendelkeznek. Erre egy kézenfekvő példa az internetes webáruház készítés. Ekkor általában egy adatbázisból vett információkat, termékeket jelenítünk meg. Ezzel biztosítjuk, hogy folyamatosan és egyszerűen lehessen az oldal tartalmát változtatni.

2012 Belsőtükör weboldal elkészítése

www.belsotukor.hu

2012 Belsőtükör weboldal elkészítése

ITMax

www.itmax.hu

2012 Neunet Bt. Rendszergazdai tevékenység

A Jó Szó alapítvány weboldala

www.jo-szo.hu

2010-től a Jó Szó alapítvány weboldala. Jó Szót Mindenkinek!

A Tóbiás Bt. weboldala

www.tobiasbt.hu

2010-től Tóbiás Bt. weboldala. Fa nyílászáró készítés.

mobilenfc.eu

www.mobilenfc.eu

2008-től a mobilenfc.eu Near Field Communication