Túra leírások

/Túra, túrázás

Statikus weboldal kszts referencia munkim

A weboldal kszts trtnhet statikus, vagy dinamikus mdszerrel a feladat jellegtl fggen. ltalban a weboldal, weblap, honlap kifejezssel egy statikus, teht lland tartalm website megjelenst rtjk. A webshop, ebolt, eshop s sok egyb fantzianvvel elltott dinamikus programozst kvn portl, vagy webruhz jelleg oldalak vltoz tartalmat jelentenek meg.

Statikus weblap alatt azt rtjk, hogy a tartalom egy bemutatkoz oldal, egy lland informci, semmilyen kls hats eredmnyeknt nem vltozik meg. Termszetesen ezeknl az weboldalaknl is lehet nmi vltozs, de akkor azt pl. javascript (mint dinamikus megolds) segtsgvel lehet megoldani. Ennek a nagy htrnya, hogy az internet biztonsg hinya miatt sokan letiltjk/letiltottk mr a bngszjkben a javascript futtatst.

Dinamikus weblapnak, weboldalnak azon siteokat rtjk, amelyek valamilyen kls informci hatsra vltoz tartalommal rendelkeznek. Erre egy kzenfekv plda az internetes webruhz kszts. Ekkor ltalban egy adatbzisbl vett informcikat, termkeket jelentnk meg. Ezzel biztostjuk, hogy folyamatosan s egyszeren lehessen az oldal tartalmt vltoztatni.

2012 Belstkr weboldal elksztse

www.belsotukor.hu

2012 Belstkr weboldal elksztse

ITMax

www.itmax.hu

2012 Neunet Bt. Rendszergazdai tevkenysg

A J Sz alaptvny weboldala

www.jo-szo.hu

2010-tl a J Sz alaptvny weboldala. J Szt Mindenkinek!

A Tbis Bt. weboldala

www.tobiasbt.hu

2010-tl Tbis Bt. weboldala. Fa nylszr kszts.

mobilenfc.eu

www.mobilenfc.eu

2008-tl a mobilenfc.eu Near Field Communication