Jelvnyszerz tramozgalom lersok

Tra tjegysg: Bkk

Mátra - Bükk útjain jelvnyszerz tra mozgalom lersa

Mtra s Bkk tjain jelvny

Mtra - Bkk tjain jelvnyszerző tramozgalom kirsa

A tra clja

Az Orszgos Kk-tra Heves megyben, illetőleg a Mtra s Bkk hegysgeken tvezető szakasznak bejrsa, az tvonal szpsgeinek megismerse. A "Mtra-Bkk tjain" jelvny megszerzse, az Orszgos Kk-tra tvonal egy rsznek teljestse.

A Mtra-Bkk tjain jelvnyszerző tramozgalom: a jelvny megszerzsnek felttele az OKT Mtravereblytől Putnokig terjedő rsznek bejrsa, s ennek igazolsa a teljes igazolfzetet, vagy a 7. (azonban nem felttel a traszvetsgi tagsg) s 56-63. oldalakat kell bemutatni - viszont a 63. oldalt mindenkppen eredeti pldnyban kell elkldeni vagy szemlyesen prezentlni, mert ezen trtnik az igazols, s gy akarjk meggtolni, hogy egy fzet fnymsolatval tbben is jelvnyt szerezzenek (ami egybknt mlyen srti a trzs szellemisgt). A jelvnyt a (Heves Megyei Termszetbart Szvetsgnl - 3300 Eger, Dob tr 6/a) lehet ignyelni. Szemlyes gyintzs esetre hasznos informcik: a 6/a valjban a Dob teret a Kossuth Lajos utcval sszekt Eszperant stnyon tallhat, ahol is egy tbbemeletes pletet kell keresni, a bejratnl APEH felirattal. A szvetsg a III. emeleten tallhat, Franczia Istvnt kell keresni (rdeklődni telefonon hivatali időben, azaz cstrtkn 14-17 rig a (+36-36) 312-888-as telefonszmon lehet). Itt is a jelvny rnak s a postakltsg sszegnek megtrtst krik.

A tra tvonala

Mtraverebly - gasvr - Mtraszentistvn - Galyatető - Nyrjesi eh. - Vrsmarty turistahz - Mtrahza - Kkestető - Hrmashatr erdszhz - Sirok - Rozsnakpuszta - Szarvaskő - Telekessy erdszhz - Blhromkti aptsgi templom - Blaptfalva - Cserepeskői barlangszlls - Bnkti shz - Mlyinka - Uppony - Putnok.

A tra szervezője s irnytja

A Heves Megyei Termszetbart Szvetsg
3301 Eger, Kossuth L. u. 9. Pf. 204
Tel.: 36 / 312-888

A teljests igazolsa

Az Orszgos Kk-tra igazolfzetben kell blyegezni egynileg. Igazolsul elfogadhat a Kk-tra blyegző hinyban: a telepls valamilyen blyegzője, melyen rajta van a telepls neve (pl. iskola, bolt, vastlloms, posta, mzeum, vendglt egysg, polgrmesteri hivatal, plbnia, vllalkoz stb...).

Djazs

Mindenki, aki vgigjrta a Mtrn s a Bkkn tvezető Orszgos Kk-tra tvonalt Mtravereblytől Putnokig s azt az igazol fzettel a korbban lert mdon igazolja, megvsrolhatja a tramozgalom jelvnyt - Ft / db nkltsgi ron.