Jelvényszerző túramozgalom leírások

Túra tájegység: Egyéb

Templomromok a Dunán túl jelvényszerző túra mozgalom leírása

Templomromok a Dunán túl jelvényszerző túramozgalom

A jelvényszerző túramozgalomhoz 70 templomrom tartozik a Dunán túli területen, amelyekről fényképes rövid ismertetőt adunk különös tekintettel azok földrajzi elhelyezkedésére és felkereshetőségére.

A feltüntetett látnivalók megtekintésének igazolása az igazolófüzetben történő pecsételéssel vagy a templomromok fényképeinek bemutatásával történik. A teljesítés háromfokozatú. Mindegyik fokozathoz tetszés szerinti 20 templomromot kell megtekinteni. A teljesítés igazolásakor a teljesítő megkapja a "Templomromok a Dunán túl" kitűzőt és sorszámozott emléklapot.

Az igazolófüzet beszerezhető a szervezőnél, az MTSz irodájában (1065 Bp. Bajcsy Zs. út. 31. II. 3.) és a Magyar Turista szerkesztőségénél. Az igazolófüzet ára 500 Ft, ami az oklevél és a kitűző árát nem tartalmazza. Az utóbbiakért teljesítéskor kell fizetni, jelenleg 300 Ft fokozatonként.

A mozgalom szervezője a Vasas SC Természetbarát Szakosztálya keretében dr. Fabók Julianna, 1041 Budapest IV. Deák Ferenc u. 65. V. 15. Tel.: 1/369-3185, email cím: fabokjulianna@t-online.hu Tőle kaphatunk információt, igazolófüzetet, és a teljesítés igazolásakor neki kell küldeni a pénzt és az igazolást (fényképeket), amihez felcímzett és bélyegzett A5 nagyságú borítékot is kérünk.

Ez a túramozgalom a Templomromok a Dunán innen túramozgalommal együtt Magyarország egész területét lefedi.