Túra leírások

/Túra, túrázás

Webáruház készítés referencia munkáim

A weboldal készítés történhet statikus, vagy dinamikus módszerrel a feladat jellegétől függően. Általában a weboldal, weblap, honlap kifejezéssel egy statikus, tehát állandó tartalmú website megjelenést értjük. A webshop, ebolt, eshop és sok egyéb fantázianévvel ellátott dinamikus programozást kívánó portál, vagy webáruház jellegű oldalak változó tartalmat jelenítenek meg.

Statikus weblap alatt azt értjük, hogy a tartalom egy bemutatkozó oldal, egy állandó információ, semmilyen külső hatás eredményeként nem változik meg. Természetesen ezeknél az weboldalaknál is lehet némi változás, de akkor azt pl. javascript (mint dinamikus megoldás) segítségével lehet megoldani. Ennek a nagy hátránya, hogy az internet biztonság hiánya miatt sokan letiltják/letiltották már a böngészőjükben a javascript futtatását.

Dinamikus weblapnak, weboldalnak azon siteokat értjük, amelyek valamilyen külső információ hatására változó tartalommal rendelkeznek. Erre egy kézenfekvő példa az internetes webáruház készítés. Ekkor általában egy adatbázisból vett információkat, termékeket jelenítünk meg. Ezzel biztosítjuk, hogy folyamatosan és egyszerűen lehessen az oldal tartalmát változtatni.

Point S Magyarország weboldala

Point S Magyarország

2011,2012 Weboldal és 2db webáruház elkészítése

A Tyre-Trans Kft. autogumibolt.hu autógumi webáruház

Autógumibolt

2005-től az autogumibolt.hu autógumi webáruház

Kaptárgyártás weboldala

www.kaptargyartas.hu

2011 Hangony - kaptárgyártás, kaptár készítő vállalkozás

Neuweb.hu

www.neuweb.hu

2010-től a Neunet Bt. Domain név regisztráció és webtárhely bérlet

A SchwinnCsepel Zrt. Nagykereskedelmi webáruháza

schwinncsepel.ixthon.hu

2007-től a SchwinnCsepel Zrt. nagykereskedelmi webáruháza

Tmtautó Kft. autógumi webáruház

www.tmtauto.hu

2009-től a Tmtautó Kft. autógumi, felni webáruház