Kép galéria - 2005 évi galériák

2005 évben készített túra, kirándulás képek kép galériákba rendezve. A korábbi évek kép galériák az oldal alján található linkeken keresztül érhetőek el.

Tokaj s krzete

Tokaj s krzete :: Tarcal :: Vizsoly :: Boldogkvralja :: Erdnye :: Tokaj auts kirnduls

Tarcal :: Vizsoly :: Boldogkvralja :: Erdnye :: Tokaj auts kirnduls

Regci tra

Regci tra :: Stltunk egyet a csendes falu krli hegyekben.

Stltunk egyet a csendes falu krli hegyekben.

Prdiklszk

Prdiklszk :: A Vadllkvek -nl jrtunk a Prdiklszk fel ton.

A Vadllkvek -nl jrtunk a Prdiklszk fel ton.Eger vrosnzs

Eger vrosnzs :: A visszafel utat megszaktottuk s beugrottunk Egerbe sztnzni. Szp, csendes vros.

A visszafel utat megszaktottuk s beugrottunk Egerbe sztnzni. Szp, csendes vros.

Budakeszi - Vadaspark

Budakeszi - Vadaspark :: Budakeszi krli hegyekben trztunk, majd a vadasparkot is megltogattuk. Csalds volt szmomra, hogy elhanyagolt ketreceket lttunk. Lehet csak a miskolci utn reztk ezt.

Budakeszi krli hegyekben trztunk, majd a vadasparkot is megltogattuk. Csalds volt szmomra, hogy elhanyagolt ketreceket lttunk. Lehet csak a miskolci utn reztk ezt.

Dms - Pilismart

Dms - Pilismart :: Dms Pilismart tkelst a Pilisen keresztl oldottuk meg. A pilismart kzeli tvonal kiss elhagyatott volt, de egy turistt ilyen kis problma nem llthat meg. Kellemes tra, nyugodt krnyken.

Dms Pilismart tkelst a Pilisen keresztl oldottuk meg. A pilismart kzeli tvonal kiss elhagyatott volt, de egy turistt ilyen kis problma nem llthat meg. Kellemes tra, nyugodt krnyken.


Srospatak s Regc 2005.07.01

Srospatak s Regc 2005.07.01 :: Srospatak, a vr majd a Hutk tvonalat kvettk. Onnan Regcre mentnk s megltogattuk a vrat. Egy kicsit hzs a turista t, de rdemes felmenni, mert egyrszt a kilts csodlatos, msrszt a vr is szpen meg van csinlva. Kedvelt tra clpont, s megri a pnzt a vr ltogatsa.

Srospatak, a vr majd a Hutk tvonalat kvettk. Onnan Regcre mentnk s megltogattuk a vrat. Egy kicsit hzs a turista t, de rdemes felmenni, mert egyrszt a kilts csodlatos, msrszt a vr is szpen meg van csinlva. Kedvelt tra clpont, s megri a pnzt a vr ltogatsa.

Szilvsvrad 2005.06.30.

Szilvsvrad 2005.06.30. :: Szilvsvrad. Csodlatosan, mgis diszkrten kialaktott dlő s kirndul paradicsom. Szpen rendbentartott svnyek s pihenő helyek. Gerenna-vr, Istlls-kő, az ősember-barlang s a Ftyol vzess tvonalat jrtuk be. Nem knnyű tra tvonal, de gynyrű.

Szilvsvrad. Csodlatosan, mgis diszkrten kialaktott dlő s kirndul paradicsom. Szpen rendbentartott svnyek s pihenő helyek. Gerenna-vr, Istlls-kő, az ősember-barlang s a Ftyol vzess tvonalat jrtuk be. Nem knnyű tra tvonal, de gynyrű.

Cskberny 2005.06.25.

Cskberny 2005.06.25. :: A Cskberny krli erdőben trztunk. Kellemes időtlts, szp helyek. Kezdő turistknak tudom ajnlani.

A Cskberny krli erdőben trztunk. Kellemes időtlts, szp helyek. Kezdő turistknak tudom ajnlani.Kőhnyspuszta-Vrgesztes 2005.06.24

Kőhnyspuszta-Vrgesztes 2005.06.24 :: Kőhnyspusztra indultunk kocsival. Majd onnan vettk clba Vrgesztest. Rossz irnyba indultunk a zld jelzsen, gy Cskvrra lyukadtunk ki. Ott megebdeltunk, majd Kőhnysra visszarve, mr kocsival mentnk a vrgesztesi vrat megnzni. Nagy csalds volt az inkbb idegenforgalmi, mint turisztikai ltnival.

Kőhnyspusztra indultunk kocsival. Majd onnan vettk clba Vrgesztest. Rossz irnyba indultunk a zld jelzsen, gy Cskvrra lyukadtunk ki. Ott megebdeltunk, majd Kőhnysra visszarve, mr kocsival mentnk a vrgesztesi vrat megnzni. Nagy csalds volt az inkbb idegenforgalmi, mint turisztikai ltnival.

Oroszlny Mr 2005.06.23.

Oroszlny Mr 2005.06.23. :: Oroszlnyrl indultunk vissza Mrra. Nagy-nagy kitrsekkel, ugyanis a frissen vsrolt trkpnk kevsb mutatta a helyes tvonalat, mint egy 10 ves turista trkp. A tra emiatt hosszra sikerlt s nehezebben koncentrltunk a ltnivalkra.

Oroszlnyrl indultunk vissza Mrra. Nagy-nagy kitrsekkel, ugyanis a frissen vsrolt trkpnk kevsb mutatta a helyes tvonalat, mint egy 10 ves turista trkp. A tra emiatt hosszra sikerlt s nehezebben koncentrltunk a ltnivalkra.

Cskvr Gnt 2005.06.21.

Cskvr Gnt 2005.06.21. :: A 2005-s vrtes tra ht 2. napja. Cskvrra utaztuk busszal s onnan stltunk t Gntra. Szp, rdekes s vltozatos turista tvonal. Knnyen jrhat s jl karbantartott.

A 2005-s vrtes tra ht 2. napja. Cskvrra utaztuk busszal s onnan stltunk t Gntra. Szp, rdekes s vltozatos turista tvonal. Knnyen jrhat s jl karbantartott.


Mr-Cskakő 2005.06.20.

Mr-Cskakő 2005.06.20. :: Vrtes tra 1.napja: Mrrl Cskakőre stltunk t. Kellemes időben kzepesen rendbentartott turista tvonalakon jrtunk. A turista jelzs egy helyen vezetett meg minket.

Vrtes tra 1.napja: Mrrl Cskakőre stltunk t. Kellemes időben kzepesen rendbentartott turista tvonalakon jrtunk. A turista jelzs egy helyen vezetett meg minket.

Lajos-forrs

Lajos-forrs :: Hina Heppa II. Egy htvge Lajos-forrsnl a hinkkal. A rvid tra kpeit lehet megtallni. A kijrt svnyektől eltekintve a kilt nagy csalds volt, hisz mr csak a nyomait talltuk meg.

Hina Heppa II. Egy htvge Lajos-forrsnl a hinkkal. A rvid tra kpeit lehet megtallni. A kijrt svnyektől eltekintve a kilt nagy csalds volt, hisz mr csak a nyomait talltuk meg.

Tata 2005.05.21.

Tata 2005.05.21. :: Tata volt az clpontunk. A tatai tavat nztk meg, valamint a vrat s zrva a napot hajval utaztunk t a t tls oldalra.

Tata volt az clpontunk. A tatai tavat nztk meg, valamint a vrat s zrva a napot hajval utaztunk t a t tls oldalra.Tra Mramarosszingetnl

Tra Mramarosszingetnl :: Mramarossziget kiindul ponttal trra indultunk. A  Krptok egy viszonylag kisebb vonulatn stltunk vgig. Szp s kellemes idő volt, csodlatos helyeken jrtunk. Persze az erdőket ezen a terleten is vgjk rendesen.

Mramarossziget kiindul ponttal trra indultunk. A Krptok egy viszonylag kisebb vonulatn stltunk vgig. Szp s kellemes idő volt, csodlatos helyeken jrtunk. Persze az erdőket ezen a terleten is vgjk rendesen.

Mramarossziget

Mramarossziget :: Erdly szaki rszn tallhat Mramaros megye, aminek egy nagyvrosa Nramarossziget. Sztnztnk a vrosban, s a helyi nevezetessgekkel ismerkedtnk.

Erdly szaki rszn tallhat Mramaros megye, aminek egy nagyvrosa Nramarossziget. Sztnztnk a vrosban, s a helyi nevezetessgekkel ismerkedtnk.

Szaplonca - Erdly (Romnia)

Szaplonca - Erdly (Romnia) :: Erdlyben Mramaros megyben jrtunk. Bejrtuk a krnyk egy rszt is, gy megnztk a korbban Szaploncn lvő borvz forrst. Ezt azonban mr elg elhanyagolt llapotban talltuk.

Erdlyben Mramaros megyben jrtunk. Bejrtuk a krnyk egy rszt is, gy megnztk a korbban Szaploncn lvő borvz forrst. Ezt azonban mr elg elhanyagolt llapotban talltuk.


Pilisszentkereszt 2005.04.17

Pilisszentkereszt 2005.04.17 :: Pilisszentkereszt kzpontjbl indultunk, Dobogkőn keresztl lefel a Rm-szakadkon Dmsre.

Pilisszentkereszt kzpontjbl indultunk, Dobogkőn keresztl lefel a Rm-szakadkon Dmsre.

Kőhnyspuszta 2005.04.09

Kőhnyspuszta 2005.04.09 :: 2005.04.09 Vrtes - Kőhnys-puszta

2005.04.09 Vrtes - Kőhnys-puszta

Miskolci Vadaspark 2005.03.26.

Miskolci Vadaspark 2005.03.26. :: 2005.03.26 A miskolci vadasparkban jrtunk.

2005.03.26 A miskolci vadasparkban jrtunk.Bkk 2005.01.29

Bkk 2005.01.29 :: A Bkkben voltunk trzni. Nagyon szp tlen is. Imdom.

A Bkkben voltunk trzni. Nagyon szp tlen is. Imdom.

Jnos-hegy 2005.01.16

Jnos-hegy 2005.01.16 :: Budakesziről indulva mentnk fel a Jnos-hegyi kilthoz, valamint a Tndr-sziklhoz lefel menet. Csendes tra tvonalnak nem mondhat.

Budakesziről indulva mentnk fel a Jnos-hegyi kilthoz, valamint a Tndr-sziklhoz lefel menet. Csendes tra tvonalnak nem mondhat.

Budars - Szchenyi-hegy 2005.01.08

Budars - Szchenyi-hegy  2005.01.08 :: Budarsről indulva jutottunk el a hegyen keresztl a Szchenyi-hegyhez. Szpen rendbentartott turista utak, emiatt a csendet helyenknt nlklzni kellett.

Budarsről indulva jutottunk el a hegyen keresztl a Szchenyi-hegyhez. Szpen rendbentartott turista utak, emiatt a csendet helyenknt nlklzni kellett.


Dms-Prpostsg

Dms-Prpostsg :: A dmsi prpostsg romjai. Dms kzsgben, tulajdonkpp a falu temetője mgtt tallhat rom.

A dmsi prpostsg romjai. Dms kzsgben, tulajdonkpp a falu temetője mgtt tallhat rom.

Kép galériák ismertetője